Vissza a fooldalra Bemutatkozás Kapcsolat Galéria Szolgáltatásaink
    Árak Akció Kedvezmény
                       
 

Bemutatkozás:

Azért választottuk cégünk számára a Tisztán Jól Autó nevet, mert számunkra fontos az önök autójának tisztasága és műszaki állapota egyaránt. Családi vállalkozásunkkal szeretnénk segíteni az önök számára az alábbi szolgáltatásokkal!

Autóápolás:
Új cégünk tevékenységét régi tapasztalataink alapján ajánljuk ön és kedves ismerősei számára. Autóápolással, mint egy négy éve foglalkozunk. Ez idő alatt igyekeztünk elsajátítani és tovább fejleszteni azokat a technológiákat, amelyek alkalmasak az autó nemcsak tisztán tartására, de ápolására is. Tisztító szereinket alapos kipróbálás után válogattuk össze a hatékonyság és az ár függvényében. Célunk: nemcsak megtisztítani egy autó külsejét vagy belsejét, hanem ápolni is a különböző felületeket, hogy hosszú távra megőrizzék esztétikai és felületi tulajdonságaikat. Ipari tisztító gépeket használunk, melyek segítségével szakszerű technológiát alkalmazunk minőségi tisztítószerekkel. Fontos számunkra az önök elégedettsége mind a minőség mind az ár tekintetében. A leghatékonyabb minőség érdekében ajánljuk a rendszerességet. A tisztítás és ápolás maradandó minőségét akkor tudjuk biztosítani, ha önök rendszeresen igénybe veszik szolgáltatásainkat. Rendszeres és alkalmi ügyfeleinknek is javaslatot teszünk az autó ápolás során, hogy mely tevékenységi köröket ajánlott elvégezni a minőségi végeredmény érdekében. A tisztítás és ápolás, együtt lehet elegendő a megelégedésre, hogy autója mindig tiszta és esztétikus állapotban legyen kész a használatra.

Autószerelés karbantartás:

Autószerelő és karbantartó tapasztalatunk több mint 25 évre tekint vissza és most boldogok vagyunk, hogy ez által komplett szolgáltatásban állunk rendelkezésükre. Ami az autójával kapcsolatos probléma felmerülhet, mind abban szívesen segítünk. Tevékenységi körünkhöz fejlesztettük eszköztárunkat, szerszámozottságunkat, felszerelésünket. Célunk autójának szakszerű, az előírásoknak megfelelő módon történő javítása. Igyekszünk arra, hogy autójának javítását, karbantartását gyorsan, hatékonyan és szakszerűen végezzük el. Az időszakos karbantartásnál elsődleges szempont a gyártó által előírt szempontok betartása. Javítás esetében az átvizsgálás után minden esetben személyesen vagy telefonon történő egyeztetés után kezdünk hozzá a javítás elvégzéséhez, hiszen a költségeket ön állja. Megfelelő időben, megfelelő minőséget, megfelelő áron a mi törekvésünk, hogy ön elégedett legyen és autója mindig kifogástalan állapotban álljon a használatra.

 

   
       
   
   
Tisztán Jól Autó Kft. 2012.